Fotografie workshop aan het magische Wad

Fotografie workshop aan het magische Wad

Fotografie workshop aan het magische Wad 


(INDIVIDUEEL)

thumb_img_1950_1024Leren fotograferen bij zonsondergang aan het magische Wad? Dat kan op zondag 10, woensdag 20 en donderdag 21 september a.s.

Tour de Wadden en DeVoogdFotografie nemen de creatieve buitenmens die avond mee naar het meest fotogenieke plekje van Groningen en misschien wel van Nederland: HET WAD.

Met een authentieke VW T2 Bus vertrekken we rond 17.45 uur vanaf de Grote Markt naar het Wad. Het is qua sfeer (serene rust op het Wad in combinatie met laag water) en de zonsondergang een geweldig gunstig moment om hier te fotograferen. zonsopkomst_wad-page0Fotografe Gerda de Voogd leert de deelnemers de fijne kneepjes van het vak aan, langs en óp de Waddendijk.

We fotograferen steeds op een andere locatie:
Op zondag 10 september gaan we naar WIERUM (noord Friesland), op woensdag 20 september naar de NOORDKAAP ten  noorden van Uithuizen en op donderdag 21 september naar het PIETERBUREN WAD. 

De kosten voor deelname zijn € 85,00 pp. Dit is inclusief vervoer, fotografie workshop, koffie/thee en wat lekkers en een Wadwatertje na afloop.

Duur van de tour is 4 tot 5 uren.

 

Deel deze pagina