House for Sale Sessies Houwerzijl - Emaline Delapaix & Lukas Cresswell - Rost (Aus/UK)

House for Sale Sessies Houwerzijl - Emaline Delapaix & Lukas Cresswell - Rost (Aus/UK)

Zaterdag 27 februari brengen Emaline Delapaix en Lukas Cresswell folkpop ten gehore tijdens de House for Sale Sessies in het kerkje te Houwerzijl.

De van origine Australische zangeres, componist en muzikant Emaline Delapaix woont in Berlijn met haar grote oranje Canadese kat Reece. Hier besteedt ze al haar tijd aan het schrijven van intense en tot nadenken stemmende folk-pop voor piano, akoestische gitaar en Keltische harp.

Ze wordt wel vergeleken met Kate Bush of Tori Amos. Emaline houdt heel erg van Scandinavische muziek, die beelden oproept van wilde stormen en warme zonsondergangen.

Emaline verhuisde in 2010 van Toronto, Canada, naar een vaste caravan in landelijke Oost-Duitsland dicht bij de Poolse grens. Anderhalf jaar later verruilde ze de caravan voor een woonhuis in Berlijn. Sindsdien heeft ze meer dan 300 shows gegeven in Duitsland, Europa, Australië en Canada. Haar zeer goed bezochte optredens zijn rauw en gepassioneerd. Met haar heldere, warme en veelzijdige stem neemt ze je als luisteraar mee in een magische wereld.
Haar composities zijn krachtig en pittig, maar ook melancholisch en teer.

Op zaterdag 27 februari staan Emaline Delapaix en Lukas Cresswell op het podium bij de Houwerzijl House for Sale Sessions.

Vast om te genieten

Let op: Het diner en de optredens zijn in het Delftse school kerkje in Houwerzijl aan de Hollemastraat nr 16. Gelieve te parkeren achter de Theefabriek.

Entree concert: 10 euro

Entree concert + diner 25 euro.

Keuken open vanaf 17.31

Aanvang concert 20.31

Reserveren kan telefonisch: 0595-571598 of hier via e-mail en reserveren kan ook met reserveer een tafel

Deel deze pagina