Kleine Dag van de Garnaal - Lauwersoog

Kleine Dag van de Garnaal - Lauwersoog

Op zaterdag 29 november 2014 wordt van 10.00 tot 17.00 uur in de haven van Lauwersoog de “Kleine Dag van de Garnaal” gehouden. De Kleine Dag van de Garnaal wordt gehouden in de Visafslag Lauwersoog, geheel overdekt, waardoor slechtweer geen enkele rol speelt. Deze dag wordt georganiseerd door Stichting Promotie Lauwersoog. In de meest oostelijke hal zijn diverse activiteiten, voor jong en oud! Iedereen is welkom! 

Zo is er een gezellige rommelmarkt, vele hobbyisten en ambachtslieden hebben zich aangemeld en bieden een diversiteit aan tweedehands spullen. Maar ook zijn bloemstukken op schors, boeken, groente, bloemen, brood en banket, vleeswaren, woonaccessoires, oliebollen en poffertjes verkrijgbaar. Ook staat de promotie aanhanger van de KNRM opgesteld.

In de haven van Lauwersoog kan vis natuurlijk niet ontbreken. Zo wordt er een complete verse vismarkt ingericht. Heerlijk smullen van al het lekkers wat de Noord- en Waddenzee heeft te bieden. Verkrijgbaar is schol, schar, kabeljauw,  kabeljauwfile, haring, panklare tong en gerookte paling. En natuurlijk garnalen, gepeld door medewerkers van visserijmuseum Zoutkamp. 

Sinterklaas en een aantal van zijn Pieten hebben beloofd langs te komen en worden rond 11.00 uur verwacht in de visafslag. Daarnaast is er voor de kinderen een groot springkussen. Vanaf 14.00 uur zal het Zeemanskoor Lauwersoog optreden, terwijl u kunt genieten van koffie, thee, glühwein, of warme chocolademelk.

In het kort: Zaterdag 29 november 2014 van 10.00 tot 17.00 uur “Kleine Dag van de Garnaal” in de Visafslag Lauwersoog.

Kijk voor meer informatie op www.promotielauwersoog.nl 

Deel deze pagina