Let’s Win! Festival Winsum

Let’s Win! Festival Winsum

Let’s Win!: een lokale editie van Let’s Gro in Winsum. Want ook in het Ommeland bruist het van originele, uitdagende en nuttige initiatieven en innovaties op het gebied van duurzaamheid, economie, recreatie, wonen, zorg en meer. Let’s Win! wil deze ideeën in het Ommeland zichtbaar maken.

Nieuwe ideeën en initiatieven
Let’s Win! gaat net als Let’s Gro op zoek naar nieuwe ideeën en initiatieven voor de toekomst van stad en ommeland. Hoe willen we met elkaar omgaan in deze snel veranderende maatschappij? Hoe geven we handen en voeten aan de steeds breder gedeelde wens en noodzaak om verantwoord, dus duurzaam om te gaan met onze omgeving? Hoe gaan we om met veranderende rol van de overheid, veranderingen in de zorg, het sociale stelsel en het onderwijs?

Dromen, durven, doen!
Het festival is voor dromers, durvers en doeners. We laten elkaar zien wat er nú al gebeurt in de regio en wat wij sámen (nog meer) voor elkaar kunnen krijgen in de nabije toekomst. We hebben een aantal sprekers uitgenodigd, maar er is bij elk programma onderdeel ook een open podium: ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën en projecten.

Programma 21 en 22 november:
www.detijdwinsum.nl/lets-win/programma-21-en-22-nov

Deel deze pagina