''Naar de Bollen''

''Naar de Bollen''

Wandel, auto- en motorroutes langs de bollenvelden in Noord Groningen ten bate van voor Humanitas ’t Hoogeland Taalproject. 

Op zaterdag 27 april – Koningsdag - organiseert Rotaryclub Uithuizen - Het Hogeland ‘Naar de Bollen’

Elk jaar heeft Rotaryclub Uithuizen-Het Hogeland een ander goed doel waar activiteiten en fundraising voor wordt georganiseerd. Dit jaar is dit o.a. Taalproject Humanitas ’t Hoogeland. Humanitas gaat de gift gebruiken voor de aanschaf van Ipads ter ondersteuning van het taalprogramma bedoeld voor alle volwassenen en kinderen met een taalachterstand. Ook heeft Humanitas de wens op met de deelnemers ‘op pad’ te gaan zodat ze onderweg de taal in praktijk kunnen brengen. 

Voor elke liefhebber van een mooie dag ‘buiten’ en ‘erop uit’ is Naar de Bollen een perfecte keuze! Er worden in Noord-Groningen steeds meer bollen geteeld en in de periode van half april tot begin mei staan zij in bloei. Te voet, op de motor of in de auto kunt u genieten van de prachtige kleuren, de vergezichten en het veelzijdige Hogeland.  Onderweg is er her en der een rustplaats met sanitair en catering voorzien en kunt u een verrassing ervaren. Vanwege Koningsdag krijgt het evenement een extra feestelijk tintje.
Start en finish in Uithuizermeeden.
 

Meedoen? Aanmelden via de website. Spontaan aan de start verschijnen kan natuurlijk ook maar aanmelden heeft onze voorkeur.

Kijk voor de starttijden, sponsormogelijkheden en alle andere informatie op de website www.naardebollen.nl.

Deel deze pagina