Oktobermaand Kindermaand op de Borg Verhildersum

Oktobermaand Kindermaand op de Borg Verhildersum

UILTJES, KABOUTERS, TASJES BESTEMPELEN EN PANNENKOEKJES MAKEN OP VERHILDERSUM.

Kom knutselen met fietsbanden, papier of vilt. Stempel je eigen tas met verschillende materialen, kom een pompoen snijden of bak je eigen pannenkoekjes. Speur mee met Cam en Vinnie en ontdek het mysterie van Verhildersum. Struin over het Landgoed  met de Struunkaart en ontdek wat de natuur te bieden heeft. Oktober is weer Kindermaand! Iedere zaterdag en zondag in oktober is er van 13.30-16.30 uur heel veel te doen voor kinderen op Museum Landgoed Verhildersum te Leens. Ook op woensdag 21 oktober in de herfstvakantie kunnen  kinderen en hun (groot)ouders komen knutselen in de museumboerderij. Kom je ook spelen?

Verzamel bladeren, kastanjes en beukennootjes en maak er de mooiste dingen mee. Iedere zaterdag en zondag in oktober kan je komen knutselen met herfstmaterialen in de Museumboerderij van Verhildersum. Zo kun je uiltjes of egeltjes maken van oude fietsbanden of groente en verf gebruiken om een tas te versieren. (Groot-)ouders kunnen natuurlijk mee knutselen, de tentoonstellingen bezoeken of een kopje koffie drinken in het museum café in de Museumboerderij. Daarnaast kun je tijdens openingstijden Cam en Vinnie helpen het Verhildersum mysterie op te lossen. Of samen struinen over het Landgoed en door allerlei opdrachtjes veel te weten komen over de natuur op het Landgoed.

Tijdens de streekmarkt op 17 oktober, van 10.00 tot 16.00 uur, kunnen kinderen crêpes bakken en pompoen snijden of een Foodzoekers workshop volgen.

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen bij de kaartverkoop een gratis knutsel-bon halen, als ze onder begeleiding zijn van een betalende begeleider.

Kijk op www.verhildersum.nl voor het rooster van de activiteiten, aanmeldingen en details.

Deel deze pagina