Roodehaan Live - Sväva

Roodehaan Live - Sväva

Sväva betekent 'zweven' in het Zweeds en is een jonge talentvolle band uit het noorden van Nederland. Ze maken sferische dreampop met hier en daar grote geluidsexplosies. Electronische drumbeats gecombineerd met mysterieuze vocalen vormen de basis van het unieke geluid van deze band. Een band die in 2012 van start ging toen zangeres Bente Hout en gitariste Michelle Hindriks een uitzonderlijke chemie tussen elkaar ontdekten tijden het schrijven van de eerste muziek voor Sväva.

Zaterdag 27- en zondag 28 december zal Sväva optreden in de serie "bordopschoot" concerten op Roodehaan.
Aanvang zaterdag: 20.30, keuken open vanaf 17.31
Aanvang zondag: 15.00, keuken open vanaf 17.31
Toegang: alleen concert € 10, - Diner: (hoofdgerecht en dessert) € 15, - 
Wilt u dineren zonder concert?, vanzelfsprekend kan dat op beide dagen.

Wilt u het concert bezoeken zonder diner? Natuurlijk kan dat ook!

Reserveren kan via info@roodehaan.com, telefonisch: 0595-571598 of via:http://www.roodehaan.com/reserveer-een-tafel  

De inspiratie voor de nummers die Sväva nu speelt kwam uit de reizen die frontvrouw Bente Hout en gitariste Michelle Hindriks door Schotland, Engeland en Frankrijk samen maakten. Dromerige zanglijnen en galmende gitaarriffs, die nauw op elkaar aansluiten, vormen de fundering van de muziek die deze jonge dreampopband maakt.
De nummers die Hout en Hindriks in de basis samen schreven zijn verder uitgewerkt in samenwerking met drummer Jelmer Terwal en gitarist Olivier Copini. Het vijftal ontmoette elkaar op de Academie voor Popcultuur te Leeuwarden.

Website: www.roodehaan.com

Deel deze pagina