Roodehaan Live - Sir James

Roodehaan Live - Sir James

Op 21 januari 2015 brengt de Nederlandse pop-rockband Sir James zijn debuutalbum "My love the drunk" uit. Het eerste voorproefje van dit album kwam in de begin november verschenen single "Good Morning". Inspiratiebronnen voor de muziek van Sir James zijn oa. Coldplay, Wilco, Crosby, Stills, Nash &Young en Bon Iver. Dit hoor je terug op het subtiel gearrangeerde album bestaande uit ruwe popliedjes met meerstemmige zang

Basisschoolvrienden Tommaso Sarri (zanger) en Frank van Kasteren (gitarist) richten in 2003 hun eerste band op. Na vele verschillende formaties vormt zich uiteindelijk Sir James met Ralf Pouw (bassist), Anne Punt (toetsenist) & Joost Wesseling (drummer). Vier jaar lang speelt Sir James in cafés, popzalen en festivals in Nederland en Duitsland. De mannen winnen de Emergenza Benelux, de Grote Prijs van Zuid Holland en de Peter Tetteroo Bokaal.

Hierna besluiten ze zich voor een periode af te zonderen in Groningen. Een wit huisje met een rood dak, een kampvuur, heel veel niets en een gitaar. Het resulteerde in het nu te verschijnen debuutalbum.

Zaterdag 10 en zondag 11 januari zal Sir James optreden in de serie "bordopschoot" concerten op Roodehaan.

Aanvang zaterdag: 20.30, keuken open vanaf 17.31
Aanvang zondag: 15.00, keuken open vanaf 17.31
Toegang: alleen concert € 10, - Diner: (hoofdgerecht en dessert) € 15, -

Wilt u dineren zonder concert?, vanzelfsprekend kan dat op beide dagen.
Wilt u het concert bezoeken zonder diner? Natuurlijk kan dat ook!

Reserveren kan via info@roodehaan.com , telefonisch: 0595-571598 en op reserveer een tafel

Website: www.roodehaan.com

Deel deze pagina