Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering in ’t Marnehoes

Roos Galjaard en Sebastiaan Wiering in ’t Marnehoes

Singer-songwriter en cellist Sebastiaan Wiering treden zaterdagavond 8 november, aanvang 20.00 uur, op in een tot avondcafe omgetoverd Marnehoes in Wehe den Hoorn, Kerkstraat 21.

Zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) begon als straatmuzikant in Gouda. Na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk Afrika heeft ze sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. 

Roos is a singer-songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzondere stijl weet te smeden.

Met haar band Gather Roses bracht zij 3 albums uit en in juni 2010 was de release van een solo album ‘I am Water‘, waarbij ze samenwerkte met onder andere folk muzikanten Linde Nijland en Bert Ridderbos en gitarist en componist Phil Mills.

Sinds 2011 treedt Roos ook op met cellist en zanger Sebastiaan Wiering in binnen en buitenland. Zo speelden zij in augustus 2012 op het singersongwriterfestival in Kopenhagen en het Noordfolk festival in Veenhuizen, eveneens in 2012. Het mooie samenspel en de verfrissende interpretaties geven alle ruimte aan de warme gitaarklanken, de zuivere en krachtige stem van Roos en de meeslepende diepte van de cello.

Reserveren: muziekreserveringen@marnehoes.nl of 0595-571395 / 572875
Entree: 12.00 euro, donateurs 10 euro en kinderen tot 12 jaar 5,00 euro

Website: marnehoes.nl

Deel deze pagina