Ruth Bakker met kindervoorstelling ‘Loet broedt’ in ‘t Marnehoes

Ruth Bakker met kindervoorstelling ‘Loet broedt’ in ‘t Marnehoes

Rabo Jong Talent Ruth Bakker, bekend van haar bekroonde voorstelling Loet Moet, speelt nu de allereerste try-out van haar nieuwe voorstelling Loet broedt in ’t Marnehoes te Wehe den Hoorn, Kerkstraat 21.

Zaterdagmiddag 25 oktober om 15.00

Op zaterdagmiddag 25 oktober om 15.00 zijn de kinderen met hun familie van harte welkom in ’t Marnehoes om Loet broedt mee te beleven. In deze prachtige en interactieve familietheatervoorstelling vol muziek en schimmen- en poppenspel laat artistieke duizendpoot Ruth Bakker opnieuw zien dat ze vol plezier en passie met het publiek speelt.

In Loet broedt wil het stoere meisje Loet een broertje. Nu! Maar haar moeder is te druk om naar Loet te luisteren en haar vader treedt op in Italië. Aan wie kan ze wel een broertje vragen?

Dan komt haar juffie op huisbezoek. Loet verstopt zich snel op zolder waar ze verder kan broeden op haar plan om een broertje te krijgen. Maar wat vindt ze daar.. Ruth signeert na de voorstelling haar debuut kinderboek ‘Loet Moet’ welke die middag te koop is voor 12,50.

Entree voor de voorstelling: 6 euro voor iedereen, inclusief ranja en iets lekkers. Reserveren: is gewenst: 0595-571395 of 06-52045602.

Concept, tekst, (poppen- en schimmen)spel, zang: Ruth Bakker
Voice over: Lima Keskin
Muziek: Mathias van Heck, Ad Grooten en Ruth Bakker
Kostuum: Femke Agema
Techniek: Ad Bakker
Foto’s: Christine Glashouwer

Deel deze pagina