Streekmarkt Verhildersum

Streekmarkt Verhildersum

Voor uw dagelijkse boodschappen en ambachelijke lekkernijen!

Het is voorjaar en dus gaat de Streekmarkt Verhildersum weer naar buiten.  Lekker genieten van de zon, de lammetjes in de wei én van lekkere gerechten. Laat u inspireren door de vele ambachtelijke lekkernijen en lokale producten. Ontmoet oude bekenden en probeer nieuwe producten van de standhouders.

Natuurlijk kunt u als altijd terecht voor allerlei ambachtelijke heerlijkheden, voornamelijk uit de eigen streek. Gemaakt door gedreven en gepassioneerde ondernemers. Ambachtelijk- en biologisch brood, heerlijke worst en boerenkaas, eieren van boerenscharrelkippen, honing, mosterd, chutney’s en kruiden, koolzaadolie en nog veel meer. Maar deze keer zijn er ook bijzondere lekkernijen, spreads en confiture, naar 100 jaar oude Transsylvaanse recepten. En mispelgelei van het Hogeland. Ook lekker op brood of bij een kaasplankje. De gedreven standhouders vertellen graag over hun producten en laten u proeven van alle heerlijkheden. Bovendien is eten veel lekkerder als het van een bron komt die je kent. Eten met een verhaal.

Ontmoet op deze Streekmarkt de makers en verkopers. Kom proeven, kijken, ruiken en kopen- kortom: kom beleven! Een ideale manier om gezond en heerlijk eten te ontdekken. Vergeet ook niet een kijkje te nemen in de boomgaard bij de voorjaarssnoei.

Kom ontdekken, kom genieten!

Locatie: Museumboerderij Verhildersum Leens
Toegang: gratis

Elke derde zaterdag van de maand van 10.00 tot 16.00 uur. 

Deel deze pagina