Tenfold + Francesca Vencken in Ezinge

Tenfold + Francesca Vencken in Ezinge

Op zaterdag 24 december a.s. op 1 avond genieten van 2 verbluffende artiesten? Kom dan naar het 'bord op schoot' concert van Roodehaan in het dorpshuis van Ezinge

Tenfold

Singer-songwriter Tenfold vertelt met haar folky liedjes verhalen die je meenemen in haar visie op de wereld. De vertolking wordt gebracht met een knipoog, die in combinatie met de melancholische ondertoon zorgt voor een relativerend contrast. Inspiratiebronnen als The Tallest Man On Earth en Laura Marling zijn terug te horen in haar zang- en gitaarspel.

Sinds 2014 treed Tineke Hussaarts op als solo-artiest onder de naam Tenfold. Dat jaar speelde zij 21 shows tijdens de Popronde en werd zij gekozen als support van Moss. Ook bracht Tenfold haar eerste titelloze EP uit, waarvan alle handgemaakte exemplaren uitverkochten. Dit voorjaar was Hussaarts de vaste support act van Lucky Fonz III tijdens zijn In Je Nakie tour. Ook was zij te zien in een uitverkochte Melkweg (The Max) als support van Sam Hunt en verzorgde zij voorprogramma’s van o.a. Benjamin Francis Leftwich, Tiny Ruins en William McCarthy van de Augustines.

Voor haar nieuwe EP werkte Tenfold samen met Peter Akkerman (Alamo Race Track, Pien Feith). De vier liedjes die ze opnamen in de studio van Alamo Race Track werden op 27 oktober 2016 gepresenteerd in de Roode Bioscoop in Amsterdam tijdens de releaseshow van de EP ‘Before We Go Somewhere’.

 

Francesca Vencken

Ze mag dan klein zijn maar haar stem is dat niet. Ze heeft internationaal op grote podia gestaan met haar interpretatie van Franstalige nummers. Recent heeft ze besloten om haar performance klein te houden: Francesca, haar grote stem en haar gitaar.

 

Roodehaan organiseert acht winterconcerten in het dorpshuis van Ezinge. Elke tweede en vierde zaterdag van november t/m februari een driegangen bio- buffet met aansluitend een tof live- concert met verrassende nationale en internationale artiesten!

Bij het bio-buffet kunt u bij de voorgerechten kiezen tussen: een huisgemaakte soep, een mooie salade of stokbrood met kruidenboter of tapenade. De keuze bij de hoofdgerechten bestaat uit: vlees, vis of een vegetarisch gerecht. Het dessert wordt aan tafel geserveerd. De kosten zijn € 19,95 per persoon.

Vanaf half zes kan er gebruik worden gemaakt van het buffet, vanzelfsprekend kunt u ook later dineren, echter het buffet sluit om 20.20 uur. Het concert begint rond half negen.

De entree voor dit concert is € 10,-

Uiteraard kunt u het concert bezoeken zonder gebruik te maken van het buffet.

Reserveren kan telefonisch: 0595-571598, via e-mail: info@Roodehaan.com of met http://www.roodehaan.com/reserveer-een-tafel

Om vast te genieten van Tenfold  En van Francesca Vencken!

Deel deze pagina