Ultiem Wad'n dagje Uit!

Ultiem Wad'n dagje Uit!

Wadlopen bij de Hoek van Bant, met zeehonden zwemmen bij de Wad'n Truck van het Zeehondencentrum en ludiek vervoer per authentieke Volkswagen T2 bus van Stad naar Wad. Dát zijn zondag 28 augustus a.s. de ingredienten voor een ultieme Waddenervaring.

Op zondagochtend 28 augustus om 10.00 uur staat de WadloopExpress klaar bij de VVV op de Grote Markt in Groningen. De bus verzorgt deze dag het vervoer van wadlopers van A naar B, van Stad naar Wad.

Vlakbij Lauwersoog ligt de Hoek van Bant. Dit is de plek waar de wadloopgidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen klaar staan voor een mooie wadlooptocht op de drooggevallen zeebodem. Duur van de tocht is ongeveer 2 tot 2,5 uur. De tocht is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Na terugkeer aan vaste wal is het voeten wassen in de kweldersloot, omkleden en óp naar de Wad'n Truck van het Zeehondencentrum in de haven van Lauwersoog. Hèt startpunt om de wildernis van het Werelderfgoed de Waddenzee te gaan verkennen. Hier maak je op ludieke en leerzame wijze kennis met alle facetten van Waddenzee Werelderfgoed; wat leeft er in de zeebodem, hoe werken de getijden, hoe ziet de natuurlijke omgeving van de zeehond eruit, wat eet ie en hoeveel per dag. 

In de virtual reality experience ga je zwemmen met zeehonden. Ga kopje onder en kijk goed want ze zijn overal! Vergeet ook niet onder je te kijken.

Meer info & reserveren: www.tourdewadden.nl/wadloopexpress

 

 

Deel deze pagina