Kalender Waddenland Boerenland 2018

Waddenland Boerenland 2018 voorbij

Helaas zijn alle activiteiten voor Waddenland Boerenland 2018 afgelopen. Bij afgelopen activiteiten kun je alle activiteiten welke in 2017 en 2018 georganiseerd zijn terugzien. 

In 2019 zullen we weer Waddenland Boerenland activiteiten organiseren. Houd onze website en social media in de gaten voor de data en evenementen.

Bezoek één van de vele activiteiten van het project Waddenland-Boerenland

Meer dan tien boeren verlenen hun medewerking aan het project Waddenland-Boerenland. Zowel tijdens een Kom Bij De Boer Over De Vloer Dag of een Stel Je Eigen Maaltijd Samen Route. 

Kom Bij De Boer Over De Vloer Dagen

In de zomer van 2018 zetten een aantal  boeren in de regio Waddenland hun deuren open! Op deze manier kunnen inwoners uit de regio en toeristen zien wat er zich allemaal op een boerderij afspeelt, welke werkzaamheden er zijn op een boerenbedrijf en ook hoe moderne technieken tegenwoordig in de landbouw ingezet worden.

Stel Je Eigen Maaltijd Samen Route

Tijdens de Stel Je Eigen Maaltijd Samen Routes koop je de ingrediënten van een vooraf bepaald gerecht rechtstreeks bij de boer en krijg je te horen hoe de producten worden geproduceerd. Aan het einde van de route is er een proeverij van het gerecht, verzorgd door Twan van 'T Klooster van Geniet Lokaal.

Deel deze pagina