Tour de Wadden

Tour de Wadden

Tour de Wadden
Hét online reisbureau voor het Nederlandse Waddengebied.

Op zoek naar een bijzondere dagtour of langere trip in het Waddengebied? Tour de Wadden biedt unieke reizen voor individuen en groepen.

Kijk ook onze video! https://youtu.be/2ora8xQV8GY 

Van Stad naar Wad en terug met de WaddenExpress
Van mei tot en met oktober rijdt de WaddenExpress, een authentieke Volkswagenbus uit '69, verschillende thematours van de stad Groningen naar het Wad.

Liefhebbers kunnen naar eigen wens het Wad verkennen en beleven: 

* Lopen op de drooggevallen Waddenzee bodem
Ga mee wadlopen en zwerf over de drooggevallen Engelsmanplaat, het Weststrand of de Brakzandplaat. Doorlopen naar Schiermonnikoog behoort tot mogelijkheden. Zo kun je nog fijn nog een paar uurtjes van het eiland genieten. 2 vliegen in 1 klap!

* Fotogeniek Wad
Leren fotograferen aan het Wad? Doe dan mee met onze fotografie workshops aan de Waddendijk bij Noordpolderzijl of Moddergat. Bij laagwater en ondergaande zon is de Waddenzee op z'n mooist en dus zeer fotogeniek. Een perfect moment voor het maken van de mooiste plaatjes.

* Yoga op het Wad? Kan dat?
Jazeker!
Lekker je hoofd leegmaken midden op het drooggevallen Wad, de meest magische plek van Nederland! Dit voelt als een mini-sabatical!

* Een schone en gezonde leefomgeving begint bij je zelf!
Ga mee afval verzamelen op het Wad. Een zeer actueel thema dat ons allemaal aangaat. De ramp met het containerschip in januari 2019 bewijst maar eens te meer hoe kwetsbaar onze natuur is. 

Liever langer het Wad op?
Stap dan aan boord van een authentieke klipper. Al zeilend doe je meerdere Waddeneilanden aan. Bij gunstig tij laat het schip zich droogvallen op een zandplaat en slaap je midden op het Wad!

Graag actief bezig zijn?
Dan is een zwerftocht op het Wad vanaf het kleinste buitendijkse haventje van Nederland, Noordpolderzijl, een aanrader. 


Voor meer bijzondere tours, trips en reizen, kijk op: www.tourdewadden.nl

Contact

Routebeschrijving starten

In de omgeving

Deel deze pagina