LOVE❤️ (try-out)

LOVE❤️ (try-out)

Onze grote liefde moet een ideale sekspartner zijn, een geweldige vader of moeder, een soulmate en ook nog een beetje aantrekkelijk. Maar zijn onze verwachtingen niet te hoog?

Liefde in het tijdperk van de millennials
Liefde in al haar vele gedaantes is een van de belangrijkste drijfveren van menselijke relaties en daarmee een gewild onderwerp in de scheppende kunsten. Zo ook voor Club Guy & Roni. Met LOVE schetst de groep een portret van liefde in het tijdperk van de millennials. Een generatie die gebukt gaat onder keuzestress en faalangst en chronisch lijdt aan FOMO (fear of missing out & fear of missed opportunities).

Uiteenlopende romances
Met het werk van indie-filmmakers als Wes Anderson en Robert Altman in het achterhoofd toont LOVE een aantal uiteenlopende romances. De voorstelling is tevens geïnspireerd op Peter Handkes toneelstuk The Beautiful Days of Aranjuez, over de belevingswerelden van mannen en vrouwen en hun verschillende visies op liefde.

GöteborgsOperans Danskompani
Voor hun nieuwe project werken Guy Weizman en Roni Haver samen met GöteborgsOperans Danskompani, een van de meest prestigieuze danshuizen van Scandinavië.