Live muziek op Roodehaan

Op de zaterdagen 20 augustus, 27 augustus en 1 oktober zijn er weer live optredens bij Camping Roodehaan; de welbekende ‘bord-op-schoot concerten’.

Op 20 augustus treedt de indie folk band Fluru (S) op uit Stockholm. Zij haalt haar inspiratie uit het landschap van noord Zweden, uit de hoge bergen en de diepe dalen in combinatie met de liefde voor de Amerikaanse folk en country muziek.

Op 27 augustus staat Mamihlapinatapai op het podium van Roodehaan. Een project van twee jeugdvrienden: Luciano and Fernán die elkaar na jaren weer in Nederland ontmoet hebben. Beiden waren ze lid van de Galicische band Skarallaos.

Mamihlapinatapai is meer dan muziek. Het is een middel om emoties uit te drukken en om met politieke teksten vrolijkheid onder de mensen te brengen. Mamihlapinatapai is latin, balkan, jazz, reggae en flamenco, hun stijl wordt omschreven als wereldmuziek in de breedste zin van het woord.

Op zaterdag 1 oktober komt Giulia Millanta uit de USA naar Roodehaan. Ze zingt met een vleugje Piaf en een tikje Norah Jones. Als singer-songwriter heeft Giulia een breed muziekbereik, van melancholisch, tot pittig en dansbare folk songs, zowel in het Engels, Italiaans, Spaans als Frans. Haar muziek overschrijdt culturele grenzen en haar teksten geven universele levenservaringen weer.

www.roodehaan.com

Deel deze pagina