donderdag 26 maart 2015

Op dinsdag 31 maart a.s. staat er weer een deelnemers- cq informatiebijeenkomst van Stichting Promotie Waddenland gepland. Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt er een foldermarkt georganiseerd.

Afgelopen maanden is Stichting Promotie Waddenland druk bezig geweest om het merk Waddenland verder vorm te geven en een plek te geven op de toeristische kaart. Zo heeft de website www.waddenenland.groningen.nl een update ondergaan, en is deze vanaf midden april tevens in het Engels en Duits beschikbaar. De update van de Waddenland folder is klaar,  nu gegoten in de herkenbare frisse Waddenland huisstijl. De folder is meteen ook vertaald in het Engels en Duits zodat we onze buitenlandse gasten ook van gedegen informatie kunnen voorzien. Er is een 100% Waddenland Special in de maak die meelift in het bekende Lauwersland Magazine. Het Visserij Museum in Zoutkamp heeft een Waddenland folderrek gekregen, het magazine Buitenleven komt naar Waddenland voor een reportage. En… er is meer!

Benieuwd naar de status, ontwikkelingen én plannen van Waddenland voor het zomerseizoen? Kom dan naar de deelnemers- c.q. informatieavond.

Foldermarkt
Voorafgaand aan de informatieavond vindt er een foldermarkt plaats. Toeristische deelnemers uit gemeente De Marne en gemeente Winsum kunnen hier hun folders uitwisselen met collega ondernemers uit de regio. Tevens kunt u hier een pakket folders afleveren die we in de folderrekken in de TIPS zullen plaatsen. Opgeven voor de foldermarkt is gewenst. Dat kan door een mail te sturen naar rens@toerismewaddenland.nl.

Hieronder volgt het programma van de avond:

18.00 uur:
Start van de Foldermarkt. Deelnemers aan de foldermarkt zijn vanaf 17.30 uur welkom om hun foldertafel in te richten.

19.00 uur:
Er staat een  buffet voor u klaar. Onder het genot van een hapje kunt u uw collega’s ontmoeten en bijpraten. De kosten voor het buffet zijn € 15,95 inclusief koffie/thee na. Wilt u deelnemen aan het buffet dan graag opgeven via:  rens@toerismewaddenland.nl

20.00 uur:
Start deelnemers/informatie bijeenkomst. Welkom door Anneke Sijpkens, voorzitter St. Promotie Waddenland

20.10 uur:
Status promotionele activiteiten Waddenland en vooruitblik seizoen 2015  door Rens Kalsbeek, coördinator Waddenland

20.30 uur:
Gastspreker Sjon de Haan – Aanjager Waddenzee Werelderfgoed.
Wat maakt de Waddenzee nu zo uniek, dat het gebied door UNESCO tot Werelderfgoed is uitgeroepen? Hoe kunnen toeristisch recreatieve ondernemers in Waddenland het merk ‘Waddenzee Werelderfgoed’ inzetten voor de eigen promotie?

21.15 uur:
Plenaire sessie:

  • Uitwisselen gegevens Facebook en Twitter
  • Gebruik logo Waddenland
  • Promotie en verkoop Waddenland Water
  • Ontwikkelen Waddenland arrangementen
  • Inventariseren behoeften cursus/opleiding
  • Waar is verder behoefte aan / ideeën?
  • Vragen?

22.00 uur:
Einde programma. Napraten onder het genot van een hapje en drankje

Indien u wilt deelnemen aan de informatiebijeenkomst,meld u dan aan door een mail te sturen naar: rens@toerismegroningen.nl. Via dit e-mail adres kunt u ook kenbaar maken of uw deel wilt nemen aan de foldermarkt en het buffet.

LET OP: deze uitnodiging is voor álle toeristische ondernemers in de gemeenten De Marne en Winsum. Bent u nog geen lid van Stichting Promotie Waddenland, dan bent u ook van harte welkom.

Graag tot 31 maart!

Deel deze pagina