Doe Zoo leukste uitje van Groningen

woensdag 01 april 2015

Doe Zoo leukste uitje van Groningen

DoeZoo Insektenwereld in Leens is afgelopen maandag door de ANWB tot leukste uitje van Groningen gekozen! De derde plaats was voor Adventure Waddenfun in Wehe den Hoorn. 

De ANWB organiseerde dit jaar voor de 5e keer de verkiezing van de leukste uitjes van Nederland. ANWB leden konden per provincie stemmen op wat zij het leukste uitje van hun provincie vinden. Van de 10 genomineerde uitjes in Groningen zijn er drie gevestigd in Waddenland: Landgoed Borg Verhildersum in Leens, Adventure Park Waddenfun in Wehe den Hoorn en Doe Zoe Insektenwereld in Leens.

Afgelopen maandag werd tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van de ANWB het winnende uitje bekend gemaakt. Doe Zoo Insektenwereld werd  verkozen tot het leukste uitje van Groningen!  Een zeer verdiende erkenning  voor  eigenaar Ton van der Made die de afgelopen jaren Doe Zoo steeds verder heeft ontwikkeld en uitgebouwd. Doe Zoo is een zeer geliefde attractie voor jong en oud, voor inwoners van de drie noordelijke provincies  en voor toeristen die Waddenland bezoeken.

Tijdens de drukbezochte deelnemersbijeenkomst van Stichting Promotie Waddenland gisteravond bij restaurant Het Booze Wijf in Lauwersoog, werden de trotse eigenaren van Doe Zoo en Waddenfun, Ton van der Made en Siegrid Hekma, in het zonnetje werden gezet.

Deel deze pagina