Foldermarkt 2016

vrijdag 26 februari 2016

Foldermarkt 2016

Op maandag 21 maart van 14.00 tot 17.00 uur staat de jaarlijkse folder-uitwisselingsmarkt gepland. Dé manier om snel en effectief uw folders onder elkaar als ondernemers, maar ook bij de TIP’s Waddenland en verder te verspreiden. Een mooie start van het nieuwe seizoen!

Naast folders uitwisselen is de markt tevens dé plek om in informele sfeer kennis te maken met collega ondernemingen en hun toeristische recreatieve activiteiten.

Dit jaar wordt de foldermarkt samen met ondernemers uit de regio Eemsmond georganiseerd en wel in het Openluchtmuseum Het Hoogeland Museum te Warffum. Voor het presenteren van het informatiemateriaal zijn tafels beschikbaar van maximaal 70x70 cm.

Meedoen? Schrijf u dan vóór 7 maart a.s. in door een mail te sturen naar foldermarkt@gmail.nl onder vermelding van uw naam, adresgegevens, de aard van uw bedrijf of activiteit, het aantal personen waarmee u de markt wilt bezoeken en of u informatie/folders komt brengen of informatie/folders komt verzamelen. Allebei kan natuurlijk ook.

Aan deelname aan de markt zijn geen kosten verbonden. In het nieuwe museumcafé is koffie en thee verkrijgbaar en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Deel deze pagina