Update scheurblok Waddenland

Het populaire Waddenland Scheurblok krijgt een derde update en meteen een flinke upgrade. Waren de blokken eerder enkel aan de voorkant bedrukt? In de nieuwe uitgave zal ook de achterkant voorzien worden van informatie.

In 2014 is Stichting Promotie Waddenland gestart met het uitgeven van de scheurblokken. Op het blok; de kaart van de regio alsmede alle bij Promotie Waddenland aangesloten deelnemers. Het blok is in eerste instantie gemaakt als promotiemiddel voor in de TIP’s Waddenland. Inmiddels wordt het blok ook veelal door toeristische ondernemers ingekocht voor gebruik voor eigen gasten.

Op het nieuwe het blok meer aandacht voor routes in het gebied. Naast het fietsknooppunten netwerk, worden twee wandelroutes en een vaarroute op de kaart ingetekend. Alle deelnemers van Stichting Promotie Waddenland, dit zijn er inmiddels meer dan 60, worden wederom prominent vermeld op de kaart.

Mocht u nog mee willen op deze kaart, dan kan dat! Meldt u dan voor vrijdag 10 juni a.s. aan als deelnemer van Stichting Promotie Waddenland. Het deelnemerschap kost €100 per jaar. Naast het scheurblok geniet u dan van vele promotionele en publicitaire voordelen. Voor het aanvragen van een deelnemersformulier of aanvullende vragen, neemt u contact op met Rens Kalsbeek, coördinator Promotie Waddenland via: rens@toerismewaddenland.nl

Het streven is om het nieuwe blok in de eerste week van juli klaar te hebben. 

Deel deze pagina