1e Lustrum voor Kunstroute Baflo/Rasquert

Het eerste lustrum van de Kunstroute Baflo/Rasquert is een feit. Dit wordt gevierd op zaterdagavond 29 en zondag 30 augustus met een feestelijk kunstprogramma. 

Op zaterdagavond 29 augustus is de opening  in de Romaanse Laurentiuskerk. De deelnemers aan de Kunstroute worden dan op ludieke wijze voorgesteld. Aansluitend is er een concert bestaande uit twee onderdelen met beide een totaal verschillend karakter. Een concert met organist en blokfluitist  en na de pauze een malletband. In de pauze is er gelegenheid om het gerestaureerde Meijer-orgel bekijken.

De route op zondag wordt in de Laurentiuskerk feestelijk geopend met een optreden van twee jonge musici. Zij spelen viool en cello. Na dit optreden  volgt de openstelling van de kindertentoonstelling , de ateliers en overige locaties, zoals in de toren van de Laurentiuskerk, een  jeugdsoos, zalen in een verenigingsgebouw, het dorpshuis en in tuinen.

Het aanbod van kunst is zeer divers: zaterdag muziek , zondag schilderijen, keramiek, beelden, fotografie, quilts, objecten en muziek.

Naast de kunstenaars uit Baflo en Rasquert zijn er ook dit jaar gastexposanten uitgenodigd om mee te doen aan de route.  Zij komen uit Baflo, Rasquert en uit de provincie.

www.kunstroutebaflorasquert.nl

Deel deze pagina