Bloggersevent Lauwersmeer krijgt vervolg

Van vrijdag 6 tot met zondag 8 november a.s. komt voor de tweede maal een groep bloggers naar Waddenland. Ook ditmaal bezoeken zij het Lauwersmeer en omgeving. Het doel van het event is bloggers kennis te laten maken met dit unieke gebied (het Lauwersmeer is in 2003 tot Nationaal Park uitgeroepen) en hen hun ervaringen en belevenissen te laten delen via social media met de rest van de wereld.

Ook ditmaal worden de bloggers weer in contact gebracht met ondernemers uit de regio. Dit gebeurt op vrijdagavond 6 november. Ondernemers die afgelopen juni deelnamen aan het bloggersevent zullen hier weer aanwezig zijn. Maar ook u bent van harte welkom!

Doel van de bijeenkomst is hoe en waar kunnen ondernemers en bloggers elkaar versterken als het gaat om goed gastheerschap, kennisdeling en het genereren van online publiciteit.

Op zaterdag schuiven een aantal nieuwe bloggers aan. Ook zij willen het Lauwersmeergebied leren kennen en hier met regelmaat over gaan posten, bloggen en schrijven. Daarnaast hebben zij te kennen gegeven mee te willen denken over hoe het Lauwersmeer beter online te kunnen vermarkten.

Deelnemen? Stuur een mail: rens@toerismewaddenland.nl

Het Bloggersevent wordt samen met RegioMarketing Toerisme noordoost Friesland georganiseerd.

Deel deze pagina