Expositie 'Van Naald tot Penseel'

Tot en met 22 november presenteert Stichting Kunstmarkt Waddenland de expositie ‘Van Naald tot Penseel’ bij Nou Nog Mooier te Warfhuizen.

Zeven kunstenaars tonen hun werken, waaronder Jan Andries Dietz met quiltdekens. Als lid van de Waddenquilters maakt hij quilts voor bed of tafel of voor sier aan de wand. Soms ook maakt hij kledingstukken. Borduurwerken, oude ansichtkaarten en foto’s worden verwerkt in de kunstwerken.

Gerard van Haaster schildert de weidsheid van het waddenland, reflecties in water, fraaie wolkenluchten en landschappen in tegenlicht.

Mineke Meijer maakt keramiek in de vorm van vazen, schelpen en strandhuisjes. Ze haalt haar inspiratie uit strandwandelingen en jut dan ook hout en metaal om later te verwerken. Ze maakt gebruik van plaattechniek. Vazen en schalen worden daarentegen met de hand gevormd.

De andere vier kunstenaars die hun werken tentoonstellen zijn: Wil van Donselaar (keramiek), Hetty Oudekerk  (schilderijen), Gijs van der Sleen (fotografie) en Dick van Veen (aquarellen). De werken zijn tevens te koop.

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en zondag van 11 tot 17 uur.

www.kunstmarktwaddenland.nl

Deel deze pagina