Joep Onderdelinden en Frédérique Spigt in De Hoogte in Winsum

Twee grote namen, Joep Onderdelinden en Frédérique Spigt, zijn binnenkort te zien in De Hoogte te Winsum.

Zin in een feestje? Kom dan op vrijdag 18 maart a.s. naar ‘Taart’!, een komische, muzikale solovoorstelling waarin Joep Onderdelinden (bekend van o.a. Postbode Simon) overdondert met (oude en nieuwe) hilarische verhalen. Via zijn leven in de grote stad, zijn tuinhuis met vergeten ruigpootuilen, zijn gestaag groeiende ouderdomskwalen, zijn ontmoetingen met mensonvriendelijke Schotse hooglanders en zijn stedentrips, gaat hij op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Is 50 wel de kers op mijn taart?’ Wat de uitkomst ook moge zijn: gelachen wordt er in ieder geval!
Aanvang: 20.30 uur
Entree € 16 (Vrienden van de SKKW € 14 en CJP € 15.
Kaarten vanaf zaterdag 12 maart bij drogisterij Kamst in Winsum en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

 

Op zaterdag 21 mei staat Frédérique Spigt met The medicine show’ in de Hoogte te Winsum; een muziekprogramma met folk, country en blues, maar af en toe wordt er ook een traantje weggepinkt.

The medicine show was in Het Oude Westen in het Amerika van de 19e eeuw een geliefd fenomeen. Het reizende gezelschap bestond uit verhalenvertellers, goochelaars, muzikanten en niet te vergeten een dokter, of beter gezegd een charlatan, die tonic verkocht tegen alle denkbare ziektes en ongemakken: hoofdpijn, kiespijn en gewrichtspijn.

Aanvang:  20.30 uur
Entree € 16 (Vrienden van de SKKW € 14 en CJP € 15)
Kaarten vanaf zaterdag 14 mei bij drogisterij Kamst in Winsum en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt)

www.skkw.nl

Deel deze pagina