Kantoor Stichting Promotie Waddenland feestelijk geopend!

Nieuw kantoor Stichting Promotie Waddenland feestelijk geopend

Kantoor gevestigd in bibliotheek te Winsum

Op donderdag 1 juni om 15.30 uur is het nieuwe kantoor in de bibliotheek van Winsum feestelijk officieel geopend door wethouder Harmannus Blok van de gemeente Winsum. Na de openingshandeling en een toast met een toepasselijk ‘Wadwatertje’ , was er gelegenheid om het kantoor te bekijken.

Onder prachtige weersomstandigheden verzamelden de genodigden zich bij de bibliotheek in Winsum. Na een welkomstwoord van de voorzitster van Stichting Promotie Waddenland werd symbolisch de vlag van Waddenland door wethouder Harmannus Blok van de gemeente Winsum voor de deur weggetrokken. Het kantoor is officieel geopend.

Functie van het kantoor
Vanaf 1 mei is Stichting Promotie Waddenland werkzaam vanuit het kantoor in Winsum. De gemeente Winsum heeft het financieel mogelijk gemaakt om dit kantoor hier te vestigen. De bibliotheek heeft de locatie aan ons beschikbaar gesteld. Stichting Promotie Waddenland is beide partijen zeer dankbaar voor hun medewerking en steun.

Vanuit dit kantoor zullen alle werkzaamheden worden verricht. Maar ook deelnemers van de stichting, relaties en bezoekers kunnen hier ontvangen worden en van informatie worden voorzien.

Over Stichting Promotie Waddenland
Sinds 2013 zet Stichting Promotie Waddenland zich, samen met haar ruim 70 deelnemers in, om het prachtige gebied te promoten. De afgelopen jaren zijn zowel het deelnemersaantal, de promotiemiddelen als de werkzaamheden enorm uitgebreid. Er zijn Toeristische Informatie Punten ingericht, er is een website ontwikkeld, Social Media accounts worden bijgehouden en er wordt veel drukwerk ontwikkeld en verspreid, waaronder het nieuwe Waddenland Magazine.

slide
slide
  • thumb
  • thumb

Deel deze pagina