Waddenland Wijzer

10 ondernemers van attracties in Waddenland gaan gezamenlijk de ‘Waddenland Wijzer’ uitgeven. Deze wijzer, in de vorm van een boekje, bevat uitgebreide informatie over de betreffende attracties én geeft bezoekers een korting op de entree per attractie.

In het boekje is een stempelkaart te vinden. Heeft men alle attracties bezocht en dus 10 stempels verzamelt, dan ligt er een presentje klaar. Tevens is er een kaart van de regio Waddenland op de middenpagina’s ter visualisering van en oriëntering in het gebied.

Deelnemers aan de Waddenwijzer zijn het Visserijmuseum Zoutkamp, Domies Toen Pieterburen, De Theefabriek Houwerzijl, DoeZoo Leens, Landgoed Verhildersum, Wierdenland Museum Ezinge, Zeehondencreche Pieterburen, Klimcentrum Waddenfun en Openluchtmuseum Het Hoogeland.

De Waddenland Wijzer is een vervolg op de eerder zo succesvolle Hogeland Wijzer. Deze wijzer heeft ruim 2,5 jaar dienst gedaan, maar is verouderd en geeft te weinig informatie. Stichting Promotie Waddenland is betrokken bij de vormgeving van de nieuwe Waddenland Wijzer. De Wijzer wordt in de huisstijl van Waddenland uitgegeven en verschijnt in het vroege van voorjaar 2016.

Deel deze pagina