Doen met kids

Wel eens een...

... kikker gekust of een slang om je nek gehad? Bij DoeZoo Insektenwereld in Leens mág het en kán het. Hier draait alles om natuur en doen! Alle zintuigen komen in het park volop aan bod. Indoor klimpark Waddenfun kent drie spectaculaire klimparcoursen en meer dan 300 meter aan tokkelbanen! Geschikt voor jong en oud. Durf jij de uitdaging aan?  

Eenmaal in Waddenland is een bezoek aan de Zeehondencreche in Pieterburen een must. Zie hoe de zieke zeehonden hier liefdevol opgevangen worden. Boek een tour en ga mee als de dieren weer vrijgelaten worden in hún Waddenzee!

www.doezoo.nl / www.waddenfun.nl / www.zeehondencreche.nl

Of ga mee op excursie met...

... het Groninger Landschap, Nationaal Park Lauwersmeer en Staatsbosbeheer. Zij bieden een keur aan excursies, activiteiten en doe-dagen het hele jaar rond. Speuren naar roofvogels, waterdieren bestuderen, hulpboswachter worden en wandelen doe je met een gids van Staatsbosbeheer of van het Activiteitencentrum Nationaal Park Lauwersmeer vanuit de Bosschuur. Het Groninger Landschap organiseert lezingen, wandelingen, doe-middagen en exposities op verschillende locaties in Waddenland. Buitenplaats Noordkust in Pieterburen is dé uitvalsbasis voor kwelderwandelingen en Noordzee tochten.

www.groningerlandschap.nl/eropuit / www.staatsbosbeheer.nl / www.np-lauwersmeer.nl

Meer leuke uitjes? kijk hieronder...