Zwemmen

Waterrijk Waddenland kent uiteraard vele mogelijkheden om te zwemmen. Kom naar een van de buitenbaden of spring lekker in het buitenwater!

Zwembaden

Waddenland telt 3 openlucht zwembaden

De Hoge Vier in Winsum is een verwarmd openluchtbad. Er zijn twee aparte bassins, een diep bad van 15 x 25 meter en een ondiep bad van 30 x 15 meter. Het zwembad beschikt over een familie waterglijbaan van bijna 13 meter lang en 4 meter breed! Het ondiepe bad heeft een apart gedeelte voor de allerkleinsten. Het bad beschikt over een grote zonneweide en meerdere terrassen, alsmede een kiosk voor ijs en andere zaken.
www.dehogevier.nl

Het verwarmde openluchtbad van Leens in gemeente De Marne beschikt over 3 baden, waaronder een kleuterbad. Er is een grote zonneweide. Daarnaast biedt de waterglijbaan veel vermaak.
www.demarne.nl

Openluchtbad Electra bij gemaal de Waterwolf is verwarmd en heeft meerdere duikplanken. Het heeft tevens een wedstrijdbad. 
www.zwembadelectra.nl

Stranden

Liever lekker met de voeten in het zand aan het strand en zwemmen in  het grootste natuurbad van Nederland? Camping Lauwersoog heeft meerdere zandstranden. Zwemmen doe je in het Lauwersmeer! 
www.campinglauwersoog.nl

Of geniet van de Noordzee-stranden op Schiermonnikoog, op slechts 40 vaarminuten van het vasteland.

Deel deze pagina