Nedmag Moonlightwalk Veendam

Nedmag Moonlightwalk Veendam

De wandeling bij maanlicht van Veendam vindt dit jaar plaats op vrijdag 20 september. Ook dit jaar zullen deelnemers de 6,8 km lange wandeltocht verrast worden door circa 20 verschillende optredens, leuke acts en bijzondere belevenissen. De route is zo uitgezet dat deze voor bijna iedereen goed te lopen is. 

Loop je met een groepje en wil je extra opvallen? Doe dan iets geks of grappigs aan, dit maakt de stoet wandelaars nog bonter en leuk voor de mensen die langs de kant staan te kijken. Voor de lopers met de leukste outfit hebben we een extra verrassing. In 2018 won deze groep lopers die verkleed waren als kabouters.

Aanvangstijd
Vanaf 18:30 uur kunnen de lopers zich melden in Theater vanBeresteyn. Om 20:00 uur start de eerste groep lopers. De volgende groepen worden daarna met korte tussenpozen gestart. Vanaf 19:00 uur is er een voorprogramma op het plein voor vanBeresteyn. Dit is tevens de startlocatie.

Deelname aan de wandeling kost €10,00. Dit bedrag wordt door de Lionsclub Veendam in zijn geheel besteed aan goede doelen. Met de opbrengst van dit jaar wil de Lionsclub het project “Muziek voor ouderen, uit en thuis” realiseren.