Cigar / Primetime Failure / Sun- 0- Bathers / Straightline

Cigar / Primetime Failure / Sun- 0- Bathers / Straightline

Maar niet voordat ze speelden met mensen als A.F.I., Pennywise, Blink-182, D.I. en Rancid. Na hun verhuizing werden ze opgemerkt door Theologian Records en werd hun debuut Speed ​​is Relative in 1999 onmiddellijk uitgebracht.

Primetime Failure. Vier jongens in hun dertiger jaren, geboren en getogen in de buitenwijken van Bielefeld, Duitsland,  proberen nog steeds je dag te redden. Ook al kan hun geluid niet in een hokje worden gestopt. Primetime Failure speelt gewoon dat soort "Skate Punk" waarmee een hele generatie is opgegroeid. 

Sun-0-Bathers is een viermans punk rock band uit Leeuwarden, opgericht in de zomer van 2017. High-speed melodieuze jaren 90 punkrock, razendsnelle solo's en een moderne benadering van old-school enigszins vervormde vocals vermengd met de af en toe pakkende "ooh's en aah's". De band bracht hun debuut-EP "Local Warming" uit in maart 2018, gevolgd door een kleine Europa-tournee door Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië.

Straightline werd eind jaren '90 opgericht onder de naam Softcore maar hernoemde zichzelf na hun demo's en voor hun eerste opname "No Way Out" in 2005. De bezetting veranderde een paar keer en kreeg de definitieve opstelling in 2013. Ze brachten nog 2 EP’s uit in 2010 (Change of Seasons) en in 2012 (Sourcrowd - Een EP die alleen bestaat uit korte Thrash- en Crossover-nummers) en in 2013 hun 2e Full Length "Final Redemption" . Zij gingen op tournee in Oost-Europa en Oekraïne & Rusland. Na hun EP “Alteration of the Rules”  toerden ze door heel Europa, ging ze op tournee in Japan in 2015 en speelden ze op verschillende festivals, zoals Punk Rock Holiday of Mighty Sounds. Later dat jaar steunden ze Satanic Surfers tijdens hun hele Latijns-Amerikaanse tournee. Hun nieuwe Record "Vanishing Values" werd uitgebracht in 2017 via Bird Attack Records in de VS, Canada en Europa. Zij reisden opnieuw door Japan en speelden op festivals als Jera on Air of Quimera Fest in Spanje. In 2018 toerde de band voor het eerst door Australië en Canada, inclusief festivals als Music for Cancer en ondersteunden Ten Foot Pole & Big Wig op verschillende shows van die tour. Ze werken momenteel aan nieuwe muziek en komen terug met een nieuw album en een tournee in 2019.

 

Contact

Routebeschrijving starten