Live at LOLA: CJ Ramone - DeeCracks - Latte

Live at LOLA: CJ Ramone - DeeCracks - Latte

Van de zeven miljard mensen op deze planeet hebben slechts zeven mannen het geluk gehad de achternaam Ramone te hebben gekregen. Vanaf 2017 zijn er vier op weg naar dat geweldige optreden. Gelukkig is CJ Ramone niet van plan binnenkort weg te gaan. Hij kwam vakkundig binnen bij Dee Dee in 1989 en speelde met het legendarische punkkwartet tot hun uiteenvallen in 1996. Hij zong de hoofdrol op 'Strength To Endure'; hij schreef twee nummers voor het afscheidsalbum van de band, ¡Adios Amigos !; hij was op het podium voor hun epische eindshow,  bracht die iconische "1-2-3-4!" shouts en stond schouder aan schouder op het podium met Eddie Vedder, Tim Armstrong en Lemmy. CJ Ramone is net zo'n belangrijk onderdeel van de geschiedenis van de punkrock als iedereen die je maar kunt bedenken, en het beste is dat hij net begonnen is.

DeeCRACKS: we zijn blij onze Oostenrijkse vrienden weer op het toneel te zien, ze zijn trouwe discipelen van de  '1,2,3,4!’ religie.  Na een slopende Japan tour  zijn we erg blij dat ze terug zijn om wat stevige punkrock in LOLA te brengen!

 LATTE + ,sinds 1997 actief , bracht op 23 februari 2017 bracht hun 7e langverwachte album "Stitches" uit. Geproduceerd door Professional Punkers in samenwerking met Monster Zero voor Europe en Outloud! Records voor de VS.  Met de 13 tracks van pure punk rock Ramones-stijl verstevigt  "Stitches" het bereik van de band. Na een paar Europese tours was het tijd om nieuwe dingen te schrijven en op te nemen. Het begin 2019 opgenomen  "Next To Ruin" wordt volgende zomer uitgebracht!

Contact

Routebeschrijving starten