Waddenland Magazine

Het Waddenland Magazine is hét toeristisch magazine van Noord-Groningen, welke in 2017 voor het eerst is uitgebracht. Aan de hand van tien informatieve en interessante artikelen wordt de toerist meegenomen op een culturele, culinaire, actieve en historische tocht door Waddenland. Er is daarnaast veel aandacht voor de unieke natuur in de regio waaronder een Werelderfgoed, twee Nationale Parken en een Nationaal Landschap. De pagina's met ‘Wat te zien, doen en beleven in Waddenland' verwijzen naar de musea, historisch erfgoed, tuinen, attracties en vaartochten. Ook is er een lijst met accommodaties en culinaire adressen opgenomen in het magazine. Kortom: een ideaal magazine voor de toerist in de regio Waddenland. Lees hieronder de edities van het Waddenland Magazine of haal het nieuwste nummer bij de toeristische ondernemers in Waddenland of de Toeristische Informatie Punten in Waddenland.

Uitgave 2018

De tweede uitgave van het Waddenland Magazine. Dikker dan de vorige editie, met meer verhalen, meer ondernemers en meer inspiratie. Nieuw deze editie is bij elk artikel een korte samenvatting in zowel het Duits als Engels, waardoor ook de internationale toerist de artikelen kan begrijpen. Na het overweldigende succes van vorig jaar is tevens de oplage met 5.000 stuks verhoogd naar 20.000. Haal het magazine snel bij één van de ondernemers of de Toeristische Informatie Punten in de regio Waddenland of lees het magazine online!

Uitgave 2017

De eerste uitgave: uitgebracht in 2017. 10 interessante artikelen over de regio Waddenland. Het magazine is een uitgave van Marnedrukkers en Stichting Promotie Waddenland en zal vanaf heden jaarlijks verschijnen. Het blad (oplage 15.000 stuks) wordt verspreid in de regio en in de stad Groningen, en is tevens online te vinden via onderstaande link!

https://issuu.com/waddenlandnl/docs/waddenlandmagazine_2017-def

Deel deze pagina