Kunstzinnig Waddenland

Ontdek de mooiste en meest bijzondere kunst in Kunstzinnig Waddenland

Naast de prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden is er ook voor kunstliefhebbers genoeg te zien in Waddenland. Er zijn verschillende tentoonstellingen gedurende het jaar en ook zijn er galerieën die het gehele jaar zijn te bezoeken. 

1. Galerie Het Raadhuis

1. Galerie Het Raadhuis

Galerie het Raadhuis biedt kunst op een unieke locatie, in de directe omgeving van het Lauwersmeer en de Waddenkust. Het Raadhuis toont figuratieve kunst van schilderijen en beelden tot keramiek. Zes keer per jaar worden er exposities gehouden in het Raadhuis in Eenrum. 

Raadhuisstraat 17, Eenrum | 0595-497002 | http://www.galeriehetraadhuis.nl

2. Galerie Gewaagd

2. Galerie Gewaagd

Galerie Gewaagd organiseert exposities met “nieuw” en bekend talent. Binnen de exposities wordt gezocht naar verschillende uitingsvormen die elkaar versterken. Die voor zowel de kunstenaars als het publiek een spannende combinatie oplevert. De galerie is gevestigd in een voormalige zaaddrogerij onderaan de Waddendijk. De zaaddrogerij met authentieke weegbrug biedt qua sfeer en ambiance gewaagde mogelijkheden.

Dijksterweg 2 Hornhuizen | 0595 - 487 071 | http://www.galeriegewaagd.nl

3. Nou Nóg Mooier

3. Nou Nóg Mooier

Nou Nòg Mooier is uniek creatief centrum. De grote ruimte is ingericht als expositieruimte voor de kunstenaars/leden van de SKW.  Naast een grote expositieruimte, waar kunstenaars hun werken tonen en verkopen is er de kunstgalerie, de kadowinkel, het koffie- en theehuis en de ambachtelijke lijstenmakerij met showroom. 

Baron van Asbeckweg 38 Warfhuizen | 0595 – 572 424 | www.nounogmooier.nl

Deel deze pagina